Ik zeg maar niets

LuisterconsulentenIk zeg maar niets. Hoe vaak denken we dat wel niet. Laat ik maar niets zeggen, wijselijk mijn mond houden. Anders krijgen we weer ruzie. Heb ik het weer gedaan, het is toch altijd al mijn schuld. En zo ga je alles inslikken, je mond houden. Je wordt steeds stiller en stiller. Als kind zijnde al en naarmate je ouder wordt, is het zo een gewoonte geworden, dat je niet beter meer weet.

Ik zeg maar niets, zit er bij veel mensen in. Die vinden het zelfs ook nog knap van zichzelf, dat ze hun mond houden. Wat ze niet in de gaten hebben wat de gevolgen hiervan zijn. Maar ook dat ze niet aangeven wat ze zelf willen of denken. Het gevolg daarvan is, dat anderen nooit exact weten hoe je in elkaar steekt. En ook geen rekening met je kunnen houden.

We horen als mediums vaak dat een vrouwelijke beller of chatter op Luisterconsulenten zegt, ja mijn man of vriend is geen prater. Als je geen prater bent op latere leeftijd, is het niet gestimuleerd op jonge leeftijd. Dan heb je geleerd je mond dicht te houden en leef je nog steeds met, ik zeg maar niets. Inslikken en doorslikken. Nou, op een gegeven moment, lukt je dat echt niet meer zal een luisterconsulent dan aangeven.

Een luisterconsulent van de Luisterlijn Luisterconsulenten weet dan precies hoe de vork in de steel zit. En de persoon die niets zegt, vaak heel veel te zeggen heeft en dat ook best wil, als de omgeving de persoon daartoe uitnodigt.

Want weet je, iedereen is een prater, ook de stille en ook diegenen die hebben geleerd, ik zeg maar niets. In sommige situaties is het ook goed om niets te zeggen, dat voel je dan aan. Maar nooit iets zeggen, altijd alles maar laten gaan. Niet voor jezelf opkomen. Je houdt het lange tijd vol. Maar kijk eens naar je tanden en kiezen? Hoogstwaarschijnlijk afgesleten door tandenknarsen, want dan doen we vaak als we onszelf hebben aangeleerd, ik zeg maar niets.

Een Luisterconsulent is bij uitstek geschikt om diegenen die nooit iets hebben mogen zeggen, want dat is wat er eigenlijk aan de hand is, een gesprek mee te voeren. Het gaat ze hoog zitten, zo hoog, dat ze op een gegeven moment een uitlaatklep nodig hebben. Dan heb je iemand nodig die kan luisteren. En die kanjers van spiritueel consulenten vind je op Luisterconsulenten.

Ze luisteren vaak eerst naar de cliënt en die zal dan zeggen, wat fijn dat ik eindelijk mij eens kan uiten . Dat lucht op zeg. Ben jij soms een persoon die geleerd heeft maar niets te zeggen? De wijste te zijn? Ja hoe raad je dat. Nou dat is niet zo moeilijk.

Naast het luisteren, kan een luisterconsulent ook inzichten, handvatten en tips meegeven om er voor te zorgen dat je toch gaat praten. Dat zal in het begin best knap lastig zijn. Je bent het zo gewend geraakt het niet te doen. Alleen niemand houdt dit vol. We zijn het enige levende wezen dat kan praten door middel van klank woorden kan make. Dat kunnen we niet voor niets.

Vaak zijn deze cliënten beschadigd. Zoeken ze hulp omdat ze vastgelopen zijn. In relaties. Binnen hun familie, vrienden en liefdesrelaties. Nogal wiedes, als je niets zegt, dan kun je geen relatie in stand houden.

Eenmaal gekozen voor een gesprek met een luisterconsulent gaat er voor deze mensen een wereld open. Ze durven zich open te gaan stellen. Met hele kleine zinnetjes gaan ze aan de slag. Die kleine zinnetjes daarin zit hun gevoel verborgen. En dat smaakt als vanzelf naar meer.

Dan kan het zomaar zijn dat het de grootste praters gaan worden binnen een groep. Ze leren namelijk te spreken vanuit hun hart, want dat is de kracht van Luisterconsulenten. Ze slaan dus, door een consult twee vliegen in één klap! Voor de website luisterConsulenten KLIK HIER!