Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Paragnost Eddie

Paragnost EddieParagnost Eddie

Paragnost Eddie is in 2003 begonnen met Reiki en heeft inmiddels zijn Reiki- masterschap gehaald, zo ook Shamballa basic healing/teacher ( deze energie) heeft inmiddels een andere naam) en een cursus hypno regressie therapie van Civas. Om zich zo verder te ontwikkelen en mensen te kunnen helpen.

In 2009 was paragnost Eddie aan het surfen op het internet en kwam op een pagina van spirituele hulplijnen terecht. Dit trok zijn interesse en hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde als healer en mental coach. Na een dag werd paragnost Eddie gebeld door medewerkers van een spirituele hulplijn en werd 2 keer gescreend op zijn kwaliteiten. Door de screening kwam Eddie heen en kreeg een box op een spirituele hulplijn.

Als klein kind voelde Eddie al mensen aan. Hij had last van angsten en een te weinig zelfvertrouwen. Dit uitte zich in agressie, niet graag naar school gaan etc. Ondanks dat de grootouders van paragnost Eddie zich met het paranormale bezig hielden, werd daar nooit over gesproken. Pas toen paragnost Eddie op een spirituele hulplijn ging werken kreeg hij te horen dat er meer familieleden paranormaal begaafd zijn.

Omdat paragnost Eddie worstelde met angsten over dood gaan en de dood. Besloot Eddie zich aan te melden bij de palliatieve zorg om een paar uurtjes in de week te gaan werken als stervensbegeleider. Het werk van stervensbegeleider heeft paragnost Eddie een jaar lang met liefde gedaan. Door het dankbare werk bij de palliatieve zorg heeft Eddie zijn angsten voor de dood overwonnen.

In 2011 is paragnost Eddie met zijn spirituele hulplijnen begonnen. Ondanks dat het in het begin moeilijk was om het vertrouwen te winnen van mediums en paragnosten om op de spirituele hulplijn van paragnost Eddie  te werken is paragnost Eddie dankzij de mediums en paragnosten die op zijn spirituele hulplijn werken een begrip geworden in Nederland en België. Vanuit de hele wereld bellen klanten naar de spirituele hulplijn van paragnost Eddie.

Welkom bij paragnost Eddie, Welkom bij Spiritueel Steenwijk!