Wiens probleem is het eigenlijk?

Wiens probleem is het eigenlijk?Wiens probleem is het eigenlijk? Als we toch ons eens bewust zouden zijn, dat we met zoveel op ons nek rondlopen wat helemaal niet iets is waar je mee rond zou moeten sjouwen. En dat daardoor jouw leven zoveel aangenamer zou kunnen worden. Daar heeft iedereen toch wel oren naar?

De spiritueel medewerkers van Mediumvisie zijn heel goed in jou bij te staan, om je inzicht te geven, in wiens probleem is het eigenlijk? Want vaak, zonder er erg in te hebben, zijn we bezig met heel veel zaken in ons hoofd, die we als een probleem zien. Maar helemaal niet iets is wat wij op dienen te lossen. Dat misschien wel niet eens op te lossen is.

En dan bieden de mediums en paragnosten van Mediumvisie echt uitkomst! Want wat gebeurt er als jij bezig gaat met het oplossen van andermans problemen? Vaak kom je dan ook in de problemen en creëer je er een paar bij.

Is het jouw probleem als iemand tegen jou onaardig is? Is het jouw probleem als een vriend zonder geld is komen te zitten? Is het jouw probleem als je partner niet lekker in zijn vel zit? Eigenlijk niet hè, maar we nemen het wel op in ons systeem. En vaak willen we dan ook nog gaan helpen.

Er zijn bellers die contact zoeken met mediums en paragnosten en zich zorgen maken. Ze maken zich zorgen over hun partner dat die zo nors is, of kortaf, of zich terugtrekt uit het contact. Is dat dan een reden om je zorgen over te maken? Wij van Mediumvisie vinden van niet. Jij bent toch niet verantwoordelijk voor de ander zijn humeur en gedrag?

Je kunt er wel iets over vragen. Dat het je opvalt dat de ander ineens zo stil is geworden. Of dat je de verbinding mist, die je eerst wel voelde. Dan zal de ander vaak zeggen, er is niets aan de hand. En vaak klopt dat ook. Want wat die ander er mee bedoeld is, laat mij even, ik zit niet lekker in mijn vel, ik heb even tijd nodig. Ondertussen ben jij al in alle staten, bang dat je de ander kwijtraakt en slaat paniek aan alle kanten toe. Dan heb je van de ander zijn probleem, jouw probleem gemaakt en kun jij het oplossen?

Los je het op, door je er druk over te maken, de hele tijd mee bezig te zijn? Nee. En dat staat de ander na een paar dagen weer vrolijk voor je. Ben jij helemaal van de kaart en denk je bij jezelf. Ja hoor, nu net doen of er niets aan de hand is. Ik heb doodsangsten uitgestaan. Snap dat dan.

Nee, zal een medium van Mediumvisie dan tegen je zeggen. Dat snapt de ander niet. Die zat zelf even niet lekker in zijn vel. Dat is nu verdwenen en zal jou maar moeilijk vinden, omdat jij nu afstand neemt, omdat je vindt dat die met jouw gevoelens rekening moet houden. Hij heeft toch gezegd dat er niets aan de hand is!

Zie je dat je heel goed moet beseffen, wat is mijn probleem en wat is een ander zijn probleem. En dat we van een ieder die volwassen is, mogen verwachten, zijn eigen verantwoordelijkheid te pakken om zijn eigen problemen aan te pakken.

Maar dat we ook van iedereen mogen verwachten die volwassen is, niet in de angst en de paniek schiet als een ander even wat minder lekker in zijn vel zit! Want als je daar niet mee om kunt gaan, vraag jezelf dan eens af. Ben ik wel volwassen!

Als iemand bij je aanklopt en vraagt om hulp, zijn we vaak bereid tot die hulp. Maar wat als jij die hulp niet kunt bieden? Zeg dan gewoon nee. Dat is een volwassen houding, dat is eerlijk zijn. Ga daarna ook niet zitten denken, had ik misschien toch! Want ook dan maak je van een ander zijn probleem, weer jouw probleem.

Zie je hoe snel we geneigd zijn problemen die niet van ons zijn, toch te bedenken en mee rond te gaan lopen. En ons humeur en ons gemoed daardoor danig van in de war kan raken. Dat dat zonde is van onze kostbare aardse tijd! Stem gewoon eens af met een medium of paragnost van Mediumvisie, voor een verhelderend gesprek. Waardoor jij direct inziet, wacht even. Niet mijn probleem van maken! Klik hier voor MediumVisie!