Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)
Leila Medium
Afwezig

Leila Medium

Mijn naam is Leila Amaryllis en ik werk al ruim 30 jaar als (internationaal) paragnost, mental coach (ook zakelijk) sparringpartner en vertrouwenspersoon. Ik ben ervaringsdeskundige met het Post traumatisch stress syndroom (PTSS) en Postpartum depressie (postnatale depressie). Zo sta ik heel regelmatig ook militairen, veteranen, (ex-) politiebeambten, beveiligers en alle andere zorg- hulpverleners bij.

Ik beantwoord vragen over liefde, werk, (klein-) kinderen en alle vormen van relaties. Ik channel en gebruik mijn Tarot kaarten puur via intuïtie. Fotolezen is ook mogelijk. Ik kom direct in contact met uw ziel, geestelijk begeleiders, dierbaren en alle andere helpers. Ook bied ik u graag een oprecht luisterend oor. Ik geef alleen aan u door wat ik heel zeker weet. Mocht ik, evt., iets niet weten dan zeg ik u dit direct. Ik draai nergens omheen en praat nooit met u mee. Ik ben altijd eerlijk, open en direct.

Mijn aangeboren gaven zijn bijzonder sterk ontwikkeld en overgedragen via mijn ouders en voorouders en deze zijn o.a.: helderhoren, helderzien, heldervoelen en helderweten. Deze gebruik ik om tot de kern van uw vraag gevoel of probleem door te dringen. Over uzelf mag ik alle vragen volledig beantwoorden (behalve over uw gezondheid), over een ander mag ik slechts doorgeven wat belangrijk is voor u.

Zorgt u er a.u.b. voor dat u mij opbelt vanaf een rustige locatie zonder bijgeluiden. Tijdens het Channelen is het van belang dat ik ongestoord voor u kan werken. Alvast mijn hartelijk dank voor uw medewerking.

Ik communiceer zuiver met levenden en overledenen. Ik beantwoord uw vragen graag als u oprecht en serieus bent. Het enige dat ik van u of uw dierbare nodig heb zijn de echte voor- en achternaam, leeftijd en een duidelijke vraag. Hoe rustiger u bent tijdens ons gesprek hoe beter u alle informatie ontvangt en goed door kan laten werken. Staat u a.u.b. goed open voor mij tijdens ons gesprek.

Verder heb ik een heel nuchtere kijk op het spirituele en sta heel erg stevig met beide benen op de grond. U mag mij alles vragen, niets menselijks is mij vreemd. Ik veroordeel nooit, ik trek slechts conclusies. Veranderingen in ons leven moeten wij altijd zelf creëren door verantwoordelijkheid te nemen, de juiste kennis toe te passen en stappen te zetten. U bent de baas in uw leven en niemand anders. Irreële verwachtingen en ijdele hoop koesteren brengt geen mens verder. Het DOEL van een sessie is, dat u zo snel als mogelijk terugkeert in uw eigen kracht. Dat u van niets of niemand meer (emotioneel) afhankelijk bent zodat blijdschap en rust de boventoon in u zullen blijven voeren.

Voorspellingen komen spontaan door. Wel mag ik prognoses aan u doorgeven. Uw eigen vrije wil is altijd de meest bepalende factor m.b.t. uw levensloop. Tijd bestaat niet. Denk daarom in processen. Wel mag ik het juiste uitgestippelde levenspad van uw ziel aan u doorgeven. Advies geven en richting duiden. Ook weer in die mate dat op dat moment goed en voldoende voor u is. We mogen niet altijd alles weten.
Ik zie er naar uit om u te spreken.
Veel liefs van Leila Amaryllis

Nederland  0909-0525   Belgie  0032 25 884 813