Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  NL 2 0900 - 27 444 88 (90cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)
Medium Ariël
Afwezig

Medium Ariël

Je bent hier van harte welkom bij Medium Ariel

Sowieso ontvang je (desgewenst) een Heart Healing tijdens een consult. Dat betekent dat je aura een positief energiebad krijgt en negativiteit en spanningen worden afgevoerd.
Je kunt bij mij terecht voor vragen over:
* relaties
* wonen
* financiën en werk
* toekomst
* bescherming tegen negatieve energie
* karma
* opruimen van diepliggende patronen; gedragspatronen of het 'lot' dat je steeds opnieuw overkomt
* contact met je beschermengel / gids
* channelen met overleden dierbaren (ook huisdieren)
* channelen met mensen op afstand (bijvoorbeeld hele jonge kinderen, mensen die moeite hebben met communiceren zoals bv autisme, mensen in het buitenland etc)
* keuzes
* omgaan met stress / ontspanning
* Reiki
* aurahealing en Quantum Light Healing
* en nog meer, alle vragen zijn welkom en ik kijk zonder oordeel dus voel je vrij om je echte vraag aan te kaarten.

Ik werk via verschillende middelen, ben een helderziend- en heldervoelend medium. Je kunt iedere vraag stellen die je wilt. Je kunt consulten opvragen voor Tarot, Channelen of een Quantum Light Healing (afstandsbehandeling). Je kunt ook vragen om begeleiding en steun van een Aartsengel, die je aura beschermt en waar ik advies van door mag geven.
Als je een open vraag stelt, krijg je antwoorden over zaken die het meest actueel zijn in je leven of die prioriteit hebben. Als je vragen hebt over een bepaald levensgebied, geef het vooral aan. Hoe gerichter je vraag, hoe gerichter je antwoord. Het werkt als een radioontvanger, die je afstelt op de juiste zender, en iedere vraag / ieder levensgebied heeft vaak weer een andere trillingsfrequentie en andere informatie.
Je kunt contact opnemen voor helder inzicht, situaties te hanteren, healing, of een luisterend oor. De energie van de reading geeft aan wat er nodig is- actie, rust, inzicht, steun, luisteren of juist to-the-point directheid. 
Ik stuur je lichtenergie en de energie van universele liefde, via Quantum Light Healing en als Reiki Master. Je energie wordt dan op een hoger plan gebracht. Daarbij krijg ik boodschappen door, adviezen om in balans te blijven / te komen.
Je bent altijd welkom!

Hartegroet

Ariel

Nederland  0909-0525   Nederland  0900-27 444 88   Belgie  0032 25 884 813