Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de consulenten! Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Lieve Maan,
Wij hebben al een paar jaar contact en als er iemand puur is,ben jij het wel, je pakt de energieën zo sterk op, of het nou van de mensen die hier op aarde nog zijn of in het hiernamaals….daar waar ik soms als een sneltrein wil gaan, zorg jij voor de “haltes” in alle rust, ben je duidelijk eerlijk en oprecht, en weet je alles goed te “vertalen”in wat je ziet en voelt en klopt altijd als een busje, geen situatie is je te gek en je bent geen mooiprater en altijd recht uit het hart…..
Ik wil je bedanken voor je “zijn”
X

Beste Zen,

Wat ben jij goed zeg! Ik heb niet eens info gegeven en ze wist meteen wat door me heen gjng en wat er gaande is! Wauw ik ben helemaal onder indruk!!!! Echt een grote aanwinst voor deze lijn. Ook heeft ze me veel vertelt wat er nog gaat komen. Ik ben benieuwd en wacht af op de uitkomst.

Ik hoop je snel te spreken mooie ziel.
Veel liefst van dat ene dame die een
(mug olifant kan maken gevoelsmatig) hihi

Medium Noa
Veel dank voor het interessante en bemoedigende gesprek van deze morgen. nu had ik toch “toevallig” ’n lichtblauw theelichtje in huis.

Heel veel liefs Myriam

Sorry schat, credit was op, maar ik bel je snel weer. Bedankt voor je inzicht, je bent een schat.

Hallo Yvonne (boxnr. 57) ik ben erg onder de indruk van jouw kunnen (lees gaves)…. je legt alles rustig, goed en helder uit. Je bent een superfijne paragnost ! Een reading van jou is een echte aanrader.
Groetjes, Carla

1 3 4 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *