Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Een medium bellen?

een medium bellen

.

Wat kan je van een medium verwachten? Je kan voor alles een medium bellen en je zal gelukkig altijd antwoord krijgen. Maar niets is helemaal waar, dus wat kan en medium wel en wat niet? over intuïtie Intuïtie is een gedeelte van je mens-zijn.

Het is het beste uit te leggen aan de hand je chakra’s: Intuïtie werkt altijd met je bovenste twee chakra’s, één in je hoofd en één bovenop je hoofd. Er is een veld van energieën wat te onderscheiden is en als je intuïtie ontwikkeld is, kan je er steeds meer mee duiden. niet verplicht Boeddhisten overigens, slaan het hele veld van helderziendheid over. Ze weten dat het er is, maar zijn gericht op iets anders: Verlichting. Helderziendheid hoort in Nederland bij de volkscultuur. intuïtie beweegt zich tussen twee uitersten. Het ene uiterste: de persoon. Je voelt iemand aan en van daaruit kom je vanzelf op inzichten en ideeën. Het andere uiterste: God. Of hoe je het ook noemt; De opperste zuiverheid, Multi-dimentionaliteit, Wijsheid, Liefde – noem maar op. Niet te beïnvloeden.

Wel te beleven. Niet te volgen. Absoluut. En daartussenin, in alle die gelaagdheden, werelden en mogelijkheden beweegt zich het mediumschap. Wat kan je van een medium wel verwachten: . Inzichten, overzicht in situaties, verheldering. Dat gaat vanuit de eigen intuïtie van het medium of het gebeurt met behulp van een gids, of een nog hogere macht, waarmee het medium werkt. Kan zeer verrijkend zijn. . Privacy, empathie, praktische tips. Mensen die intuïtief werk doen, hebben zich vrijwel altijd uitgebreid verdiept in de mens en zijn beroerselen. Het zijn van nature ‘empathen’. Daardoor is er veel aanvullende informatie over zowel levenszaken alsook handige tips om situaties op te lossen. Die combinatie kan veel geven.

Wat kunnen mediums niet:

Opleiding: Belmedium zijn is nog een van de laatste beroepen in Nederland waarvoor je geen diploma nodig hebt. Hoera! Eindelijk is een stuk vrijheid! Want een papiertje zegt niet alles. En toch heeft het ook een nadeel en dat gedeelte heeft vaak te maken met de psychologie. Want je kan wel zeggen dat je alles met je hart doet, maar is je hart dan zo ontwikkeld? Counseling: Soms is het nodig om en boodschap over te kunnen brengen op een manier dat de ander er iets mee kan, er iets aan heeft. Dat is counseling en dat is en vak apart. Psychologie: Te weinig of ongestructureerde kennis maakt dat maakt dat complexiteit van problemen of verdieping niet doorstroomt. Loze kreten: Journalisten vragen altijd door naar details:

Hoe? Wat? Wanneer?

Het moet duidelijk zijn voor een ander. Zonder een betere invulling, kan je een wegwijzing te vaag worden; de holle frasen.

‘Eigenwaarde’, ‘In je kracht staan’ en meer van dat soort clichés vragen om een goede toelichting. Mediums zijn helemaal niet de enige die soms wijsheden niet goed onderbouwen: psychologen, schoolmeesters, prekers, domme buren – ik bedoel maar: het gebeurt echt vaker. Maar toch is het zaak om goed te onderbouwen wat je adviseert. wel: Wat mediums bij uitstek wel kunnen is, naast alles wat er boven staat, oordeelloos naar een situatie luisteren. Je blijft buiten het kleingeestige gedoe van mensen om je heen. als je belt: Het kan heel verrijkend en verhelderend zijn om eens te bellen met een medium. .

Als je te veel belt, ben je waarschijnlijk al een stuk van je eigen energie kwijt en doe je er goed aan iets anders te zoeken om dat terug te krijgen. .

Als je te weinig belt … Ja, dan heb je nog niets begrepen van de magie van het leven! 😉 liefs Ik hoop dat je de balans kunt vinden tussen jouw waarheid en de inzichten van anderen.

Veel liefde! Medium Simona