Een medium bellen

een medium bellen

Een medium bellen. Wat kan je van een medium van Spiritueel Steenwijk verwachten? Je kan voor alles een medium bellen en krijgt van onze mediums zuivere antwoorden. Maar niets is altijd helemaal waar. dus wat kan en medium wel en wat niet? Over intuïtie is een gedeelte van je mens-zijn.

Hoe werkt de mens zijn intuïtie

Het is het beste uit te leggen aan de hand je chakra’s. Intuïtie werkt altijd met je bovenste twee chakra’s. Eén in je hoofd en één bovenop je hoofd. Er is een veld van energieën wat te onderscheiden is. en als je intuïtie ontwikkeld is, kan je er steeds meer mee duiden.

Boeddhisten overigens, slaan het hele veld van helderziendheid over. Ze weten dat het er is, maar zijn gericht op iets anders. Namelijk Verlichting. Helderziendheid hoort in Nederland bij de volkscultuur. Intuïtie beweegt zich tussen twee uitersten. Het ene uiterste, de persoon. Je voelt iemand aan en van daaruit kom je vanzelf op inzichten en ideeën. Het andere uiterste.. God. Of hoe je het ook noemt, De opperste zuiverheid, Multi-dimentionaliteit, Wijsheid, Liefde – noem maar op. Niet te beïnvloeden.

Liefde als kracht

Liefde is wel te beleven. Niet te volgen. Absoluut. En daartussenin, in alle die gelaagdheden, werelden en mogelijkheden, beweegt zich het mediumschap. Wat kan je van een medium wel verwachten bij Spiritueel Steenwijk? Antwoorden op jouw vragen. Maar ook inzichten, overzicht in situaties, verheldering. Dat gaat vanuit de eigen intuïtie van het medium. Of het gebeurt met behulp van een gids, of een nog hogere macht, waarmee het medium werkt. Zo’n gesprek kan zeer verrijkend zijn. Want er is sprake van privacy, empathie en praktische tips. Mensen die intuïtief werk doen, hebben zich vrijwel altijd uitgebreid verdiept in de mens en zijn beroerselen. Het zijn van nature ‘empathen’. Daardoor is er veel aanvullende informatie over zowel levenszaken. Alsook handige tips om situaties op te lossen. Die combinatie kan veel geven.

Mediumschap is een vrij beroep

Medium zijn is nog een van de laatste beroepen in Nederland waarvoor je geen diploma nodig hebt. Hoera! Eindelijk een stuk vrijheid! Want een papiertje zegt niet alles. En toch heeft het ook een nadeel en dat gedeelte heeft vaak te maken met de psychologie. Want je kan wel zeggen dat je alles met je hart doet, maar is je hart dan zo ontwikkeld?

Counseling: Soms is het nodig om en boodschap over te kunnen brengen op een manier dat de ander er iets mee kan, er iets aan heeft. Dat is counseling en dat is en vak apart. En de mediums en paragnosten van spiritueel Steenwijk beheersen dit vak. Ook psychologie komt voor in het mediumschap. Een medium kan de klant dusdanig van antwoorden voorzien, dat de woorden echt binnenkomen en een verdiepingsslag veroorzaken. waardoor eindelijk de klant beseft en begrijpt waarmee hij zit. Dit zijn d ekrachten van ene goed medium!

Wanneer kies je voor een gesprek met een medium

Het moet duidelijk zijn voor een ander. Zonder een betere invulling, kan je een wegwijzing te vaag worden. Dan ontstaan de holle frasen. ‘Eigenwaarde’, ‘In je kracht staan’ en meer van dat soort clichés vragen om een goede toelichting. Mediums zijn helemaal niet de enige die soms wijsheden niet goed onderbouwen: psychologen, schoolmeesters, prekers, onwetende buren, familie. Ik bedoel maar het gebeurt echt vaker.

Maar toch is het zaak om goed te onderbouwen wat je adviseert. Wat mediums bij uitstek wel kunnen is, naast alles wat er boven staat, oordeel loos naar een situatie luisteren. Je blijft buiten het kleingeestige gedoe van mensen om je heen. Hierom is een online belconsult of chatgesprek met een medium of paragnost heel verrijkend. Maar ook verhelderend.

Consulteer een medium niet te vaak

Als je te veel belt, ben je waarschijnlijk al een stuk van je eigen energie kwijt. En doe je er goed aan iets anders te zoeken om dat terug te krijgen. Als je te weinig belt. Ja, dan ben je nog zoekende naar de magie van het leven. Ik hoop dat je de balans kunt vinden tussen jouw waarheid en de inzichten van anderen. Een medium bellen op zijn tijd kan alleen maar goed doen.