Eddie.eu

Paragnost EddieEddie.eu. Paragnost Eddie is in 2003 begonnen met het ontwikkelen van zijn spirituele en paranormale gaven.

De man achter spiritueel Steenwijk

Eddie is gestart met Reiki en heeft inmiddels zijn Reiki- masterschap gehaald. Zo ook Shamballa basic healing/teacher geworden. En een cursus hypno regressie therapie van Civas gevolgd. Om zich zo verder te ontwikkelen en mensen te kunnen helpen. Dat voelde namelijk als zijn levensmissie.

In 2009 als paragnost op een spirituele hulplijn gestart

In 2009 was Paragnost Eddie aan het surfen op het internet en kwam op een pagina van spirituele hulplijnen terecht. Dit trok zijn interesse en hij trok de stoute schoenen aan en solliciteerde als healer en mental coach. Na een dag werd Paragnost Eddie gebeld door medewerkers van een spirituele hulplijn. En werd 2 keer gescreend op zijn kwaliteiten. Door de screening kwam Eddie heen en kreeg een box op een spirituele hulplijn.

Vanaf geboorte was Eddie al met gaven behept

Als klein kind voelde Eddie al mensen aan. Ook zijn grootouders hielden zich met het paranormale bezig. Er over spreken, nee dat was niet aan de orde. Pas toen paragnost Eddie op een spirituele hulplijn ging werken, kreeg hij te horen dat er meer familieleden paranormaal begaafd waren en zijn.

Werken als stervensbegeleider

Omdat Eddie worstelde met angsten over dood gaan en de dood. Besloot Eddie zich aan te melden bij de palliatieve zorg om een paar uurtjes in de week te gaan werken als stervensbegeleider. Het werk van stervensbegeleider heeft Eddie een jaar lang met liefde gedaan. Door het dankbare werk bij de palliatieve zorg, heeft Eddie zijn angsten voor de dood overwonnen.

2011 De start van spirituele hulplijnen onder de naam Eddie.eu

In 2011 is Eddie met zijn spirituele hulplijnen begonnen. Ondanks dat het in het begin moeilijk was om het vertrouwen te winnen. Van mediums en paragnosten om op de spirituele hulplijn van Eddie te werken. Is dankzij de mediums en paragnosten die op zijn spirituele hulplijnen werken, Spiritueel Steenwijk, een begrip geworden tot ver over de Nederlandse grens Vanuit de hele wereld bellen klanten naar de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie.

Welkom bij Spiritueel Steenwijk, waar jij nu weet te kunnen rekenen op de professionaliteit van de spirituele hulpverleners.