Spirituele hulplijn

spirituele hulplijnEen spirituele hulplijn is een telefonische bereikbare dienst waar je naar toe kunt met al je vragen over spiritualiteit en paranormale gebeurtenissen. Een spirituele hulplijn biedt uitkomst wanneer je het even niet meer weet, niet begrijpt wat er gebeurt of waarom jou dit overkomt, of wanneer je begeleiding nodig bent met een bepaald proces of last hebt van spirituele blokkades.

Ook kan een spirituele hulplijn uitkomst bieden wanneer je een luisterend oor nodig bent. Simpelweg even je verhaal kwijt moet. Maar ook een kaartje leggen kan op een spirituele hulplijn. Soms wanneer je eigen vermogens aan het ontwikkelen zijn kom je voor vraagtekens te zijn waarbij het fijn is deze even te kunnen delen of om een handvat aangereikt te krijgen waardoor je weer verder kunt. Dat is allemaal mogelijk met de consulenten op een spirituele hulplijn.

Ook kun je bellen naar een spirituele hulplijn als je last hebt van demonen, of entiteiten die niet over willen gaan naar het Licht. Als je huis gezuiverd wilt worden of wilt weten wie je komt plagen uit de ongeziene wereld. Allemaal situaties die je kunt voorleggen aan consulenten die werkzaam zijn op oonze spirituele hulplijn. Dat geld ook voor vragen over je gids, over engelen en andere lichtwezens. Over waarnemingen of dromen. Over tekens die je krijgt.

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het bespreekbaar maken op onze spirituele hulplijn. Bekijk de site goed en bedenk welke consulent er het beste past bij je vraag van dit moment. De volgende keer heb je misschien een andere vraag aan een andere consulent. De bedoeling van een consult is je groei te bevorderen. Handvatten krijgen zodat je weer groeit en een treetje verder gaat in je ontwikkeling. Meer licht. Houden van jezelf is heel belangrijk. Soms worden processen gestagneerd, al dan niet bewust. Dat hebben we snel door op een spirituele hulplijn en de entiteit zal weldra gevonden worden.

Wanneer je de vraag helder hebt, en je weet wie je wilt bellen tref dan voorbereidingen zoals zakdoek, pen en papier, zorg voor ontspannende muziek, frisse lucht en gemakkelijke kleding.

Zorg dat je je prettig en comfortabel voelt. Wanneer u belt naar onze spirituele hulplijn zult u merken dat onze consulenten naast een warm hart zeer scherp ontwikkelde intuïtie en een luisterend oor ook een heldere waarneming hebben. Zodra u belt en begint te praten begint de energie te stromen. Bij sommigen begint dit zelfs als te stromen nog voor u inlogt en alvorens u begint te vertellen. Zij zijn ingestroomd in de spirituele ongeziene wereld zodra zij ingelogd zijn. Mocht u tijdens het gesprek met een van de paragnosten, consulenten, spiritisten of helderzienden en kaartleggers of coaches die onze spirituele hulplijn eigen is tot de conclusie komen dat het u nog niet helemaal helder is dan kunt u dit op een respectvolle wijze rustig aangeven.