Coach en coaching

Coach en coachingCoach en coaching. Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is om de gezondheid van mensen op lichamelijk, geestelijk of sociaal gebied te bevorderen zodat er het meest haalbare, gezondste en positieve resultaat geboekt kan worden, eventueel met behulp van instrumenten.

Op een spirituele hulplijn werken van vaak coaches die op uiteenlopende gebieden hun kennis van zaken hebben. Zo hebben we de mental coach, de spirituele coach en bijvoorbeeld de lifecoach.

Maar ook  mogelijk is het om een coach te zoeken voor je werk of bijvoorbeeld om je passie of je hobby te beoefenen. Denk bijvoorbeeld eens aan een zangcoach, zoals Marco Borsato bij de Voice of Holland.

Zo kent een spirituele hulpijn vaak een coach die aan coaching doet op het vlak van paranormale ervaringen en het leven zelf. Hij of zij legt je uit waar je tegenaan loopt en moedigt je aan obstakels te nemen die je anders nooit genomen zou hebben. Ook kan de coach je uitleggen wat er precies aan de hand is, waardoor je vast loopt en hoe je hiermee om kunt gaan.

Deze coaches helpen je om op spiritueel, geestelijk en of psychologisch vlak om zo goed mogelijk om te gaan met je spirituele proces, en laten je zien welke blokkades er ontstaan zijn in de spirituele wereld. Een coach haalt het beste,  het hoogst haalbare uit je situatie. Het geen dan wel een vereiste is, is de wil om vooruit te komen. Om te veranderen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen proces. Dat betekent dat de wil om te veranderen om vooruit te komen wel aanwezig moet zijn. Anders kan iedereen zeggen wat ze willen maar je zult dan geen seconde voortuitkomen. Alles begint bij je zelf. Zo is het belangrijk om duidelijkheid te vragen en om je grenzen te bewaken. Maar ook om je te beschermen en om te aarden. Een stevige wandeling doet soms wonderen. Ook heel belangrijk is balans. Zorg voor ontspanning en rust. Mediteert en zet rustige muziek op. Soms is minder meer.

Onze coaches weten dat.  Zij weten wat zij kunnen maar ook waar de grens ligt. En die zullen zij goed bewaken. Met de gedachte en de hoop dat jij dat ook zult doen. De essentie van coaching is dat je verandert van iets van waar je bent naar waar je wilt zijn. Naar je doel. Je instelling helpt daarbij. Het is heel belangrijk dat je je bewust bent van je drijfveren, je motivatie en de passie die bij je past. Wie zijn passie volgt en groot durft te dromen kan met behulp van de juiste coach de hele wereld aan, bij wijze van spreken.

Op onze spirituele en paragnostenlijnen is iedereen bereid de coaching te geven die de bellers nodig hebben en ook om eventuele kinderen te begeleiden waarbij zich paranormale gaven openbaren. Dat zelfde geldt voor volwassenen die pas ontdekken dat zij paranormaal begaafd zijn, contact hebben met de spirituele wereld of gewoonweg een coach willen raadplegen.