Spirituele oefening

Spirituele oefeningSpirituele oefening met levensenergie (KI). Alles is energie en heeft energie om zich heen mensen, dieren, planten zelfs stenen hebben energie. Als jij wilt kan je met jou eigen energie werken. Bij deze wat oefeningen. Het is echt leuk en de moeite waard om het te proberen. Om te beginnen: wrijf in je handen zo’n 2 minuten, na 2 minuten stop je met wrijven en laat je je handen langzaam van elkaar gaan zo’n 40 cm (dan voel je al de energie stromen) visualiseer een bal tussen je handen en draai de bal in het rond  en voel de energie die vrij komt (spirituele energie bal).

Energie uitwisselen

Lees eerst alles wat hier staat goed door voordat je aan de oefening begint!!. Draag kleding van natuurlijke stoffen en geen sieraden etc. Een schoteltje steenzout zou ook makkelijk zijn. Ga tegen over je partner zitten. Één van jullie twee is de ontvanger en de andere de zender van energie. De zender van energie begint met energie op te wekken door een energie bal te maken.

In deze oefening leer je de fysieke energie, die de basis is voor alle paranormale gebeurtenissen, ontvangen en uitzenden. Je leert hoe je zelf energie uit kunt zenden en hoe je energie die naar je toe word gezonden kunt ontvangen. Als je met deze vaardigheden werkt, onthoud dan dat je met een fysieke substantie werkt en dat je een deel van je fysieke lichaam gebruikt om het te sturen.

Instructies voor de ontvanger:

Stel je open voor de energie van je partner. Jouw mentale instelling is belangrijk. Het is de bedoeling om energie te ontvangen van jouw partner. Let erop dat je je hellemaal ontspannen bent zo ook je armen die mag je ontspannen op je boven benen laten rusten met de handpalmen naar boven. Je zal een subtiele sensatie in sommige delen van jou lichaam ervaren als je partner energie naar jou toe stuurt. Je kan het op verschillende manieren voelen: warmte, kou of tintellingen of als statische elektriciteit.

Instructies voor de zender:

Visualiseer dat je lichaam geheel wordt omringd door licht. Neem deze lichtenergie op in alle delen van je lichaam behalve je hoofd. Je kunt jezelf voorstellen als een spons die lichtenergie opzuigt in al je cellen. Gebruik deze energie en visualiseer het als een energie bol. Stuur met gevoel de energiebol naar beneden toe, net onder de navel (ki).  Wees je ervan bewust dat deze energie sterker en sterker word. Voel hoe de energie doorstroomt naar je borst en van je borst door je rechterarm. Sluit je rechterarm met je vingers om de duim. Laat de energie door je arm omlaag stromen en verzamel het in je rechterhand. Visualiseer hoe de energie in je rechterarm sterker wordt en gaat gloeien. Voel hoe de energie in je hand zit opgesloten. Als je het gevoel hebt dat je er klaar voor bent, breng je je uitgestoken wijsvinger tot op enkele centimeters van je partner en laat je de opgebouwde in zijn/haar vingers stromen.

Wissel zo nu en dan van ontvanger naar zender!! en andersom

Energie zien?

Deze oefening kan je alleen doen en ook met een partner.

Uitleg: net zoals je energie met je fysieke lichaam kunt voelen is het in de juiste omstandigheden ook mogelijk energie werkelijk te zien. Je hebt hiervoor een donkere kamer nodig omdat energie het gemakkelijkst tegen een donkere achtergrond zichtbaar is.

Instructies voor de zender:

Wek energie op en vorm een bol in het centrum van je lichaam.

Stuur de energie door je armen uit alle vier je vingers naar boven, naar het plafond. Spreid

Je vingers en sluit ze. Doe dit langzaam en diverse malen. Projecteer verschillende energievariaties terwijl je je vingers opent en sluit. Je kunt bijvoorbeeld een toonladder van boven naar beneden aflopen. Bepaalde  vibraties zijn gemakkelijker waar te nemen dan

andere en door je vibraties te veranderen zul je de energie makkelijker kunnen zien.

Maak je handen schoon als dat nodig is.

Instructies voor de waarnemer: er is geen speciale inspanning nodigvoor de ogen. Het is niet nodig om de ogen te verdraaien of extra wijd open te doen. Als het je lukt zie je strepen, een schijnsel of vonken energie.

Besluit:

verander van rol en herhaal de oefening.

Variatie: stuur energie door de vingertoppen van je ene hand naar je andere. Beweeg je handen zodat de energie diagonaal gaat stromen. Breng je handen langzaam weer tegenover elkaar. Blijf helder en ontspannen.

Alles heeft energie om zich heen. Mensen, dieren, bomen, planten. Zelfs stenen stenen hebben energie. Je kan met je energie werken. Ik zal hier een klein voorbeeldje noemen.

Spirituele energie bal

De spirituele energie bal is een bal van energie tussen je handen. Hoe doe je dat?

Ga op een rustige plek zitten waar je niet gestoord kan worden. Houd je handen naar voren met de handpalmen naar elkaar toe. Visualiseer nu dat er een lichtstraal door je hele lichaam gaat en al je blokkades  opheft (opgehoopte energie). Laat je energie door je hele lichaam gaan en breng het dan door je armen naar je handen. Voel het door je handen vloeien. Visualiseer nu een bal tussen je handen. Een bal van energie. Als het goed is voel je nu tinteling in je hand of je handen. Je handen worden steeds warmer. Speel nu met de bal . Maak het groter of kleiner of geef het een kleine opdracht. Dat doe je door met je gedachte een opdracht te verzinnen en het de hele opdracht te visualiseren.

Het is een leuke opdracht. Veel mensen voelen een tinteling en/of warmte.

Veel succes met jouw spirituele groei.

Spiritueel Steenwijk.nl