Spiritueelsteenwijk
NL 1 0909 - 0525 (90cpm.)  BE 0907 - 37065 (150cpm.)  BE Klik hier voor credits (100cpm.)

Door de dood heen

Door de dood heenDoor de dood heen en het medium!  Mensen zijn imperfect en op een goede dag sterven zij . Wat betekent dat sterven? Wel, het betekent het afdoen van het jasje dat ons lichaam is zodat wij daarvan bevrijd worden.

Onze ziel, lichtlichaam staat er dan nog en gaat verder in wat sommigen de Lichtwereld en anderen de Hemel noemen . Daar in de Lichtwereld begint het leren opnieuw, alles wat wij daar denken zal onmiddellijk  gemanifesteerd worden . Daarom is op aarde de les van je gedachten beheersen uiterst belangrijk, immers wanneer je deze hier leert behoef je deze daar niet meer te leren.

Om positief te groeien op aarde en om dit te leren is het een goede stap om te leren positief te affirmeren wat betekent dat je woorden als niet en nooit weglaat. Overigens bestaan deze woorden in de lichtwereld ook niet. Wanneer wij daar in de Lichtwereld zijn ons werkelijke thuis zijn wij als het ware rond onze geliefden gehuld..

We leven in een dimensie om de aardse heen . Daarom ook kun je soms overledenen voelen, zien ,horen enzovoort. Daarom ook is het voor mediums soms mogelijk met hen letterlijk te praten. Wat essentieel is om te weten is dat het onwenselijk is,ook al is verdriet zeer logisch en goed te begrijpen omdat je de ander mist maar het is onwenselijk om de ander te beperken in zijn groei. Wanneer je aan de ander heftig blijft denken in termen als gemis en tekort zal de ander moeizaam door kunnen groeien omdat deze gehoor gaat geven aan je verdriet en dus dicht bij de aarde blijft… Zoals gezegd begrijpelijk ..

Wat misschien helpt is om voor de overledene iets tastbaars te doen om hen op een mooie liefdevolle manier te gedenken bijvoorbeeld een rozenstruik planten of een boom. Dat bevordert groei en voor de aardse achterblijver een tastbaar gegeven ,een handvat voorgemis. Natuurlijk krijg je er je dierbare niet terug maar het helpt misschien wanneer je liefdevolle herinneringen kunt ophalen onder een boom…

De ander in de Lichtwereld ziet je en stuurt je liefdevolle gedachten ,weet lieve broeders en zusters dat de geliefden niet gestorven zijn maar wedergeboren. Voor de geliefden is het een nieuwe reis ,vol liefde en vreugde… De ander is Thuis, daar waar we allemaal geboren zijn en waar we ons eventueel weer klaar kunnen maken voor een nieuwe incarnatie, een les ,een reis in ontwikkeling om licht te verzamelen in ons Lichtlichaam en uiteindelijk niet meer te hoeven incarneren omdat we uit zuiver puur wit licht en dus liefde bestaan….

Dat te weten maakt het wellicht iets draaglijker ,wanneer je van een ander houdt te weten dat deze omringt wordt door liefde en je helpt in liefde… Velen in de Lichtwereld worden na sterven gidsen van aardse achterblijvers omdat zij een bepaalde ontwikkelingen eigen gemaakt hebben. Treur niet lieve mensen ,de dood is een illusie ,de dood is een portaal naar een nieuw proces van leven … Vier het leven daarom, want het is eeuwig en altijd. Het zal niet eindigen ,zo is het verbond van onze Schepper met de mens.

Het leven is Licht de Schepper van Liefde, Liefde is alles dat er is en er is niks meer…..

Bij onze Mediums en paragnosten kunt u terecht met al uw vragen!