Hooggevoelige mensen

Hooggevoelige mensen worden gezien als verlegen Hooggevoelige mensen worden gezien als verlegen  Emotionaliteit , Hooggevoelige mensen worden gezien als verlegen, introvert en sociaal bevangen. Ze zijn gevoelig voor mensen en hun emoties.

Hooggevoelige mensen leren pril in het leven hun goddelijke gereedschappen van gevoeligheid, sensitiviteit en creativiteit te onderdrukken Lichamelijk , Hooggevoelige mensen hebben meestal last van lawaai, in het oog schijnend licht, sterke geuren, rommel en/of chaos.

Ze zijn zich sterker bewust van hun eigen lichaam en weten instinctief wanneer de omgeving waarin zij verkeren, niet voor hun werkt Sociaal, kunnen zij zich voelen als mislukkelingen.

Ze kunnen zich amuseren van hun eigen gezelschap en zijn totaal op hun gemak, wanneer zij alleen zijn. Psychologisch, Hooggevoelige mensen herstellen hun gevoeligheid door: zichzelf te beschermen door teveel alleen te zijn of door te proberen “normaal” en sociaal te zijn wat dan aangemoedigd word in stress Werk en carrière, is deels uitdagend voor hooggevoelige mensen. Ze worden vaak over het hoofd gezien voor promotie, hoewel ze vaak de meest betrouwbare werknemers zijn. Ze zijn uitstekende werk georiënteerde werknemers, omdat ze verantwoordelijk zijn, en intensief in hun werk. Relaties, kunnen moeilijk zijn.

In relaties kunnen ze geconfronteerd worden met hun problematische persoonlijke zaken. Ze kunnen echter, hun partner, de gave van hun intuïtieve inzichten geven Jeugdwonden, hebben een zeer verwoestend effect op hooggevoelige mensen.

Het is belangrijk voor hen om deze wonden uit hun verleden te helen, omdat ze dit niet zomaar kunnen vergeten en in ontkenning kunnen doorgaan Spiritualiteit, Hooggevoelige mensen hebben een grotere vermogen voor innerlijke onderzoekingen.

Dit is een van de grootste zegeningen Voeding, Hooggevoelige mensen hebben meer eenvoud in hun dieet nodig. Ze zijn zich goed bewust van de effecten van eten op hun gezondheid of lichaam en hun emotionele evenwicht.